dimecres, 9 de març del 2011

Material per als Tallers

Les eines bàsiques de l'Scrap que necessitem per treballar son les següents:

Planxa de tall, la farem servir per tallar cartró, cartulines, papers i la podreu trobar en llocs on venguin manulitats. La mida mínima necesaria son 30 x 22 cm. Son planxes que no s'espallen en tallar a sobre perque son autocicatritzants.
Aquestes dues eines, crop-a dile la primera i perforadora de fiskars segona son dues eines que serveixen per fer forats als cartrons, papers. La crop-a-dile també forada fusta, cartró gruixut, fusta prima....

Amb la crop-a-dile es poden fer forats de dos tamanys i amb la fiskars tres.Cola de barra, cola blanca, adhesiu en spray i altres per enganxar coses petites com botons, flors...Regle metàlic mínim de 30 centímetres, tisores i cutter amb un bons talls .

Cinta doble cara hi han de diferents tipus, la podeu trobar en llocs on venguin pintures, manulitats i fins i tot als xinos.


Cisalla hi han de diferents classes, aquí en teniu dues.


Tant les coles, com cintes de doble cara, papers, i el reste de material de scrap han de ser lliures d'àcids. Vol dir que amb el temps es conserven i no s'espallen els nostres treballs.

Les botigues de material de scrap ja venen aquest tipus de material, però no sempre utilitzem aquest material.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada